Neem deel aan 1wonen.nl

1wonen: thuis in de Westelijke Mijnstreek. Alles over wonen onder 1 paraplu. Iedereen die aan verhuizen denkt, op zoek is naar nieuwe meubelen, naar een notaris, keukenleverancier, hypotheekverstrekker of een nieuwe woning of anderszins kijkt eerst op 1wonen.nl waar alleen kwaliteitsbedrijven aan kunnen deelnemen .

Neemt u deel aan het digitale platform, dan bent u verzekerd van een ongekende spin off, want u krijgt niet alleen een vaste banner op de site, ook een eigen pagina wordt in het systeem opgetuigd. Dus geen gedoe met aantal hits en device verschijning, U staat ALTIJD online en kunt de publi laten aanpassen waar en wanneer het nodig is. Tevens verwijzen wij naar uw eigen website en social media kanalen (indien aanwezig).
Er zijn 3 posities te bepalen. Wees er snel bij.

Waarom kiezen voor 1wonen? 1wonen wordt hét onafhankelijke en betrouwbare platform voor de consument. Een sterk platform waar kwaliteit, vakmanschap en professie geboden wordt. Het lanceert social media acties en wordt vermeld in de hah uitgaves. Daarnaast volgen persreleases waarbij uw woningproduct of dienst anders dan anders gepromoot kunnen worden. Alles draait om samenwerking en duurzaamheid. Maar ook lef hebben om op te staan en de eigen kwaliteiten te tonen. Anders dan anders, maar wel doelgericht en samen.

Neemt u deel? Dat kan al voor 50 euro per maand! Bel 046-4007580 of stuur ons een e-mail.