Makelaar  Sittard, Geleen, Stein en Born (Limburg): wij regelen alles tot in de puntjes

Makelaar Sittard nodig? Of op zoek naar een makelaar in Geleen, Stein of Born? Als makelaar kijken wij wat uw wensen zijn, wat u nodig heeft en waar en hoe we dit kunnen realiseren. Dat doen wij natuurlijk samen met u. Middels een gericht en helder stappenplan zoeken wij de woning of zakelijk pand in Sittard, Geleen, Born en omstreken dat bij u past. Zakelijk of privé een woning nodig? Wij zorgen voor geen enkel gedoe, maar werken to the point. Huizen kopen en huizen huren doet u bij Makelaardij Kempen en Oberdorf. Uw eigen persoonlijke aankoopmakelaar. Zeker in vastgoed.

Huis kopen: geen dagelijkse kost
Een huis kopen doet u niet elke dag. Het is belangrijk dat u goed voorbereid aan de slag gaat als u één van de grootste aankopen van uw leven gaat doen. Kies dan ook bewust voor een erkende makelaar en aankoopmakelaar ineen. Een makelaar en aankoopmakelaar van Kempen & Oberdorf verdient zichzelf namelijk altijd terug en kan u alles vertellen over de mogelijkheden. En dat is vaak meer dan u denkt. Uw makelaar Sittard is gevonden: kijk op www.kempenoberdorf.nl

Aankopen is meer dan weten. Neem meteen contact met ons op!

WAT KOST HET EN WAT LEVERT HET U OP ?
Vast tarief € 1.500,00 (inclusief BTW).
Indien wij tevens de hypotheek voor u mogen regelen, ontvangt u 25% korting op bovenstaande tarieven.
Uiteraard mogen wij voor u alleen als aankoopmakelaar optreden, als de aan te kopen woning niet bij ons in de verkoop staat.
Bel of mail ons en dan zal een van onze NVM makelaars contact met u opnemen. U ontdekt zo de voordelen van deze service en wellicht woont u binnenkort verantwoord in uw eigen droomhuis.