Makelaar Sittard en omgeving: Kempen en Oberdorf

Makelaar Sittard en omgeving: Kempen en Oberdorf

Dé makelaar in Sittard en omgeving: bij Makelaardij Kempen & Oberdorf kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht!

Huis kopen? Woning verkopen? Uw droomhuis gevonden? Makelaar Sittard nodig? Ons gedreven team laat u graag dé woning van uw keuze zien wanneer het u uitkomt! Bezichtigingen zijn ook in de avond en/of in het weekend mogelijk. Wonen in Limburg: wij maken het meer dan mogelijk. Thuis in wonen, thuis in de Westelijke Mijnstreek.

Koop / verkoop

Huis kopen? Interesse in een bepaalde woning? Eigen huis te koop aanbieden in Sittard, Geleen, Born, Stein of omgeving? Bij zijn dé makelaar in Sittard die u zoekt.
Een eigen huis verkopen of aankopen is een grote stap. Dan heeft u een vertrouwde makelaar nodig die zich onderscheidt in de woningmarkt. U bent bij Makelaardij Kempen en Oberdorf aan het juiste adres. Wij helpen u graag gericht verder. Kijk eens rond op ons eigen ‘woonplein’ van Sittard, Geleen, Born en omstreken. Op onze site kunt u namelijk 24/7 terecht voor alle informatie over het geboden vastgoed. Neemt u gerust contact met ons op, wij weten als makelaar welke woningen te koop staan en binnen een geringe tijd worden aangeboden en te huur zijn. Verzekerd wonen in Limburg is ook voor u binnen handbereik.

Open Huizen dagen
Wilt u eens binnenkijken in huizen? Kempen en Oberdof organiseert met regelmaat Open Huizen dagen. U kunt een kijkje nemen en ervaren hoe het huis ‘aanvoelt’. Wij helpen u graag in het maken van de juiste keuze. Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van onze NVM aankoopmakelaar. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Makelaardij Kempen & Oberdorf: thuis in wonen.

1wonen, makelaar Sittard, Kempen & Oberdorf

Makelaar Sittard

Makelaar Geleen

Makelaar Stein

Makelaar Born

Makelaar Limburg