Technisch Bureau Aarts in. Born: voor optimaal wooncomfort

Technisch Bureau Aarts

Merk keukens en badkamers: wij gaan voor 100% service, kwaliteit en tevredenheid.

Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer, CV installatie, tegelvloer, binnen of buitenzwembad of heeft u verbouwingsplannen? Ons team van Technisch Bureau Aarts staat voor u klaar. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 uur – 18.00 uur en zaterdag van 09.00 – 16.00 uur, Tel. 046-4574555. Wij staan voor u klaar. Natuurlijk kunnen wij ook bij u ter plaatse de situatie bekijken en zullen wij een plan opstellen en dit samen met u bespreken.

1wonen technisch Bureau aarts

Vakmanschap en professie worden op ieder project doorgevoerd. Van budgettering, werktekening tot de complete uitvoering… Uw nieuwbouw, verbouwing of renovatie is bij ons in perfecte handen. Als leverancier verzorgen wij dus ook de vakkundige installatie en afwerking. Bovendien heeft u één aanspreekpunt voor alle voorkomende werkzaamheden. Transparant, helder en doorzichtig gaan wij te werk. Wij zijn graag uw hofleverancier voor het leven!

Neem eens een kijkje in onze showroom
Onze trots is onze showroom. Hier komt u ogen te kort. Alle bekende topmerken hebben wij in huis. Van keukens, badkamers, CV installaties, zwembaden en accessoires… U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom.  De nieuwe opstellingen van onze MHK keukens en Bad & Body badkamers nodigen u uit. Maak gerust een afspraak, wij nemen de corona maatregelen goed in acht. KIJK VOOR ALLE ACTUELE ACTIES EN KEUKENSALE OP ONZE FACEBOOK PAGINA, KLIK HIER.

1wonen Technisch Bureau Aarts
1wonen Technisch Bureau Aarts

Technisch Bureau Aarts: specialist in keukens en badkamers!

Meer informatie? Vraag het ons gerust! Mail of bel ons!

technisch Bureau Aarts
1wonen Technisch Bureau Aarts
  • Maatwerk

  • Scherp geprijsd
  • Wij maken het ontwerp compleet voor u op maat

Technisch Bureau Aarts Keukens

Technisch Bureau Aarts
Sluisweg 9
6121 JR Born
046 – 457 4555
info@tbaarts.nl
www.aartskeukensenbadkamers.nl

Wij staan voor u klaar!