Dave Graus Bouwbedrijf en timmerwerken

Bouwbedrijf en Timmerwerken

Dave Graus is een allround bouwbedrijf voor alle voorkomende werkzaamheden en projecten, van bouwwerkzaamheden tot timmerwerken. Van aanbouw, kozijnen, tegelwerken tot complete verbouwingen, niets is onmogelijk. Dave Graus zorgt ervoor dat de verbouwing, restyling, aanbouw of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

“Wij werken ook in onderaanneming. Wij werken voor de zakelijke en de particuliere markt. Iedere woning is anders. Maatwerk dus. Wij werken volgens plan en zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. Graag zijn wij uw partner als het gaat om bouwwerkzaamheden en timmerwerken. Bel ons gerust dan maken wij een afspraak.”

Dave Graus Bouwbedrijf en timmerwerken

Vakmanschap

Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en 100% garantie. Daar staan wij om bekend. Wij willen alleen het beste voor onze klanten. Omdat ons werk ambachtelijk wordt uitgevoerd, is de communicatie tussen u en ons erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat alles goed van tevoren is afgesproken, zodat wij en u exact weten wat gebeuren moet. Een projectplan zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes kan worden uitgevoerd. Van nieuwbouw, aanbouw tot renovatie. Van het aanleggen van een betonvloer, hardstenen dorpels, complete aanbouw metselen, betonvloeren storten, dakwerkzaamheden, steunbalken plaatsen, aftimmeren schotten tot het realiseren van complete projecten. Wij zijn graag uw partner op het gebied van (ver)bouwen en timmerwerken.

Interesse of heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op. Wij maken ook graag een afspraak!

Dave Graus Bouwbedrijf en Timmerwerken

Dave Graus is werkzaam in de hele provincie Limburg!

Meer informatie of heeft u een vraag? Vraag het ons gerust! Mail of bel ons!

  • Maatwerk

  • Wij hanteren eerlijke prijzen

  • Bouwbedrijf en timmerwerken

Dave Graus Bouwbedrijf en Timmerwerken

Slekkerstraat 32
6102 VL Echt
06 221 220 31
info@davegraus.nl

www.davegraus.nl