Palmen & Dassen Notarissen

Palmen & Dassen Notarissen

Palmen & Dassen Notarissen

Full-service, meer dan een akte

Palmen & Dassen Notarissen te Stein. Een modern notariskantoor, centraal gelegen nabij de snelweg, in hartje Limburg. U kunt daar terecht, niet alleen voor notariële akten, maar voor al uw juridische vragen. Voor alle rechtsgebieden vindt u er een specialist.

Het kiezen van uw notaris is belangrijker dan u denkt. Bij uw notaris worden niet alleen uw akten en overeenkomsten opgesteld, maar ook dient u daar belangrijk advies te krijgen, zodat u weet wat u nodig heeft en hoe een en ander het beste kan worden geregeld.

Zo zijn er bijvoorbeeld bij de aankoop van een huis veel zaken die mis kunnen gaan, als u niet volledig bent geïnformeerd of als de notaris niet tijdig alles goed regelt. Denk bijvoorbeeld aan de volgende gevallen:

  • de verkoper is wilsonbekwaam, of de verkopers zijn erfgenamen;
  • de verkoper heeft schulden of een tekort (onderwaarde woning);
  • twee kopers kopen samen maar één van hen brengt meer eigen geld in of zij lenen van hun ouders of krijgen een schenking.

In al deze gevallen gaat het mis, als de notaris niet op tijd en volledig adviseert. Lang niet alle notarissen doen dit. Er zijn veel budget-kantoren die alleen de akte opstellen en die als er een probleem optreedt, geen hulp verlenen. Kies daarom altijd voor een full-service notariskantoor, zoals Palmen & Dassen notarissen.

Naast een volledig advies aan de koper en aan de verkoper van een woning, kunt U bij Palmen & Dassen notarissen ook gespecialiseerde informatie ontvangen met betrekking tot bijvoorbeeld:

  • fiscale keuzetestamenten, waarmee u erfbelasting kunt besparen en ook flexibel bent voor het geval u in een verzorgingsinstelling terecht komt;
  • levenstestamenten, dat zijn volmachten aan uw partner of kinderen die u kunt opstellen voor het geval u wilsonbekwaam zou worden;
  • schenkingen of familieleningen aan uw kinderen.

Over al deze onderwerpen en over nog veel meer, kunt u informatie krijgen bij Palmen & Dassen notarissen. Dit kantoor heeft met betrekking tot alle rechtsgebieden specialisten, zoals onder andere estate-planning (besparen van belasting), huwelijk, samenwoners, schenkingen, echtscheidingen en ook alles wat ondernemingen betreft. Een kort oriënterend gesprek is op dit kantoor altijd gratis, dus als u vragen heeft neem dan contact op met Palmen & Dassen Notarissen te Stein.

 
CONTACT

website: www.palmendassen.nl
email: notarissen@palmendassen.nl
Telefoon 046-4332046
Bezoekadres: Haalbrugskensweg 6, 6171 JA Stein