Woning Sittard

Price: 600.000,00 

Property Description

NIEUW in juli 2017:
Op een toplocatie, in de exclusieve wijk ‘de Kollenberg’ te Sittard, ligt deze gemoderniseerde vrijstaande woning uit 1960 met ruime woonkamer, tuinkamer, gesloten keuken met uitzicht op de ruime en speelse tuin, 4 slaapkamers, garage en tuinberging. Deze mooie woning is instapklaar, is mooi gelegen en biedt veel licht en ruimte.

SOUTERRAIN:
De ruime kelder voorzien van een tegelvloer is onderverdeeld in 2 speciale wijnkelders met klimaatbeheersing, een voorraadkelder en een separate stookruimte.

BEGANE GROND:
Vanuit de ruime hal met marmervloer is de woonkamer, keuken, meterkast, toilet, kelder en trapopgang bereikbaar.
Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet.
In de woonkamer ca.55m² ligt een stijlvolle honingraat parketvloer afgewisseld met een marmeren tegelvloer.
De vele ramen zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer en via de schuifpui en twee openslaande tuindeuren is er toegang tot de tuin.
In de gesloten leefkeuken ca. 25m² staat een moderne lichte aanbouwkeuken met dubbele spoelbak, een vaatwasser, inductie kookplaat met afzuigkap, en een separate wand met de volgende apparatuur o.a. koelkast, diepvries, magnetron, stoomoven, heteluchtoven en een bordenwarmer.
Op het aanrecht ligt een hardstenen aanrechtblad.
Vanuit de keuken is de berging bereikbaar. In deze berging zijn twee kasten gesitueerd, hierin is voldoende plek voor voorraad en garderobe.
Vanuit de keuken is er eveneens toegang tot het terras en de tuin.

EERSTE VERDIEPING:
De hele eerste verdieping is voorzien van een parketvloer.
Via de overloop zijn de vier slaapkamers en de badkamer bereikbaar.
Op de overloop staat een vaste kasten/ladewand.
In de ouderslaapkamer van ca. 31m² staat een ruime garderobekast en vaste ladekasten.
Slaapkamer boven de garage ca. 14m² is voorzien van een dakkapel.
Slaapkamer aan de achterzijde van de woning ca. 10m².
Slaapkamer aan de achterzijde van de woning van ca. 11m² biedt via een deur toegang tot het balkon. Deze slaapkamer is ingericht tot werk/studeerkamer en heeft een vaste ladewand en een vast bureau.
De badkamer ca. 8m² is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douche, zwevend toilet en 2 vaste wastafels in een badmeubel.

GARAGE:
Vanuit de bijkeuken is de garage bereikbaar. De garage is ca. 30m² en er is een aparte hoek ingericht met de witgoedaansluitingen. De garage is voorzien van een verwarming en er is warm en koud stromend water.
Vanuit de garage is er tevens toegang tot de tuin.

TUIN
Rondom de woning gelegen speelse tuin met diverse terrassen waarvan een terras gedeeltelijk met overkapping.
In de tuin staat een berging ca. 5m² ideaal voor het bergen van de tuinmaterialen en de afvalbakken.

BIJZONDERHEDEN:
– Bouwjaar: 1960
– Perceeloppervlakte: 1060m²
– Inhoud: 938m³
– Woonoppervlakte: 199m²
– Cv Nefit combi excellent bouwjaar 2006.
– Boiler Nefit bouwjaar onbekend.
– Deze woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas en een aluminium schuifpui eveneens met dubbel glas.
– Deze woning heeft een alarminstallatie.
– Scholen, winkels en uitvalswegen in de nabijheid.
– Grenzend aan uitgebreid natuurgebied met fiets- en wandelmogelijkheden.
– Op loopafstand van het historische en gezellige centrum van Sittard.
– Om een goede indruk van de vele leefruimtes en de sfeer van deze woning te proeven is deze zeker een bezichtiging waard.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Quick Summary

Property ID:
1439
Property status:
Sale
Bedrooms:
4
Bathrooms:
2
Area:
1060.00 m²
Parking place:
2

Contact Agent