Wonen in stijl.
Wij zetten de trends 2018 voor u op een rijtje.

Ons interieur groeit met ons mee en wordt nu eindelijk meer en meer volwassen. We zorgen voor een innerlijke facelift in huis. Het gebruik van materialen, toepassingen en sfeer verandert. De zachte kleuren zoals pastel en lichte ton sur ton kleuren worden vervangen door een warme, doch industriële touch en diepe kleurenpracht zoals bruin, antraciet en terracotta.  Alles mag. We halen de gezelligheid op een waanzinnig doordachte manier naar binnen, zodat ons interieur blaakt van zelfvertrouwen. Krachtig, sensationeel en gedurfd. Aaibaar en toch stoer. Comfort met luxe en gemak: dat is wat in 2018 telt.

Ook zien we in 2018 dat steeds meer groen het gaat doen. Veel planten in huis: dat is de trend en zorg voor een natuurlijke touch. Ook messing, brons, gekleurd natuursteen en stoere stoffen gaan een steeds grotere rol spelen in ons interieur.

Wilt u een mooie stenen vloer met vloerverwarming? Vloerverwarming Limburg helpt u bij het realiseren van een warme vloer, in alle soorten materialen KLIK HIER.

Bent u op zoek naar mooie verlichting en interieurideeën? KLIK HIER

De EXIT is onderdeel van de serie van Smart en Green van Magentashop.nl. Het is een design lamp met een mooie verlichting. De lamp heeft een strakke vorm en de behuizing bestaat uit stevig en sterk acrylraat. In de behuizing bevinden zich 8 witte en 12 gekleurde LED-lampjes die langdurig meegaan. Door de verschillende kleur- en rotatiestanden kun je zelf de sfeer van je tuin bepalen. Daarnaast is de EXIT waterdicht waardoor hij in het water geplaatst kan worden.

Energiezuinig
Doordat de Smart & Green EXIT gebruik maakt van LED-verlichting is hij betamelijk milieuvriendelijk. De 0.5 Watt lampjes hebben een ongelofelijk lange levensduur: tot wel 40.000 branduren! De EXIT kan daarnaast in vijf uren eenvoudig worden opgeladen op het oplaadstation en kan daarna tot wel 8 uur branden: ideaal wanneer u bijvoorbeeld een feestje geeft dat tot in de kleine uurtjes doorgaat.

Afmetingen (cm) 15 x H26
Technologie PEBBLE
Kan drijven Ja
Systeem Bulblite2 – 0.5W
Kleur Multi-color

bbag-magentashop -1wonen

bbag-quilted Magentashop