Van der Velde Bouwkeuringen & Advies

Van der Velde Bouwkeuringen & Advies

Advies en ondersteuning, voor particulieren, bedrijven en makelaardij

Uw bestaande woning verbouwen, een nieuwe woning of bedrijfspand betrekken of constructieve verbouwingen laten coördineren? Ingenieursbureau Van der Velde Advies zorgt voor onafhankelijke calculaties, advies &  ondersteuning, complete begeleiding en constructieve berekeningen. Door Van der Velde Advies wordt uw verbouwingsplan of uw aankoop trefzeker. Geen ongenode verrassingen achteraf maar precies weten waar u aan toe bent. En… u spaart uiteindelijk behoorlijk op uw uitgaven, omdat offertes en berekeningen gericht en onafhankelijk kunnen worden uitgezet en worden gecontroleerd! Dit is waar zeker wonen begint!

Bouwkundige staat van een woning: controleer en voorkom problemen achteraf
U komt uw droomhuis tegen en u heeft het in gedachten al helemaal ingericht, daar de bank, hier een tafeltje, daarnaast die heerlijke stoel. Zowel de verkoper als de koper hebben een plicht als het gaat om de bouwkundige staat van een woning. De verkoper heeft een mededelingsplicht, dit houdt in dat hij verplicht is alle gebreken mee te delen aan de potentiële koper. De koper heeft een onderzoeksplicht. In beide gevallen kan een bouwkundige u helpen, voordat de koop gesloten is, om u te attenderen op visueel waarneembare gebreken die gevolgen zouden kunnen hebben. Van der Velde Advies is een ingenieursbureau dat u uitstekend van dienst kan zijn in deze. Van der Velde Advies geeft u een helder, onafhankelijk en duidelijk inzicht  in de huidige staat van de woning, waarin u geïnteresseerd bent.

Van der Velde Bouwkeuringen en Advies biedt u diverse bouwkundige keuringen aan:
V. Meeloopkeuring, keuring zonder rapport,
V. Bouwkundige Keuringen, keuring met Rapport,
V. Bouwkundige keuring, met rapport, incl. kostenindicatie,
V. Bouwkundige keuringen noodzakelijk voor NHG,
V. Nieuwbouw opleveringen
V. Bouwkundig Advies Overige vragen
V. Kostenoverzicht

van-der-velde-bouwadvies3

U heeft een nieuwbouwwoning gekocht bij een ontwikkelaar en/of aannemer en de aannemer heeft u laten weten wanneer de vooroplevering of de definitieve oplevering is, dan kunt U dit uiteraard zelf doen, maar u kunt u ook laten bijstaan door een bouwkundige. Van der Velde advies staat u in dergelijke opleveringen bij. Een vooroplevering is een oplevering die vaak gehouden wordt voor de officiële oplevering. Tijdens de vooroplevering kunt u uw woning bekijken en de geconstateerde gebreken reeds opsommen en aan de aannemer overhandigen. Dit kan discussies en onvrede voorkomen tijdens de officiële oplevering.
Tijdens de oplevering wordt er een opleverrapport gemaakt, met de overgebleven gebreken of onvolkomenheden, die normaliter binnen 3 maanden door de aannemer alsnog hersteld worden.
Doet u liever alles onder eigen beheer, maar heeft u toch graag iemand die u ondersteunt of met u meekijkt tijdens de tekenfase, ook hier kan Van der Velde Advies u ondersteunen.

Van der Velde Advies kan ook uw partner zijn in de directievoering van uw bouwproject. Klik hier voor uitgebreide informatie en maak meteen een afspraak. Wij zijn u graag van dienst. Van der Velde bouwkeuringen & Advies: voor trefzeker bouwen en wonen.

Contact

Van der Velde

 

 

 

 

 

+31 6 46964397
info@adviesvandervelde.nl

www.adviesvandervelde.nl