Heeft u verhuisplannen? 

Makelaardij Kempen en Oberdorf  komt graag bij u langs
De makelaars van Kempen & Oberdorf bieden u veel slimme en betrouwbare oplossingen bij de verkoop van uw huis.  U wilt een huis kopen. Wat zijn uw woonwensen? Bezit u een huis dat nog moet worden verkocht? Wat zijn uw financiële mogelijkheden? Als officieel NVM Makelaar  hebben wij daar de middelen voor en doen het anders dan een traditionele makelaar. Het is onze missie om u te helpen en ervoor te zorgen dat alles naar wens gaat, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan! ­

Creatief makelen
Vandaag de dag is voor het succesvol verkopen van uw woning een flinke dosis creativiteit nodig. Enkel wat foto’s op Funda plaatsen is niet meer voldoende. Hoe uw woning tegenwoordig wél opvalt en de juiste kopers aantrekt? Wij vertellen het u met veel plezier. Bovendien vergroten de makelaars van Kempen & Oberdorf de kans op succes graag door creatief mee te denken. Wat als de koper bijvoorbeeld zelf zijn/haar huis nog moet verkopen? En wat als dat een restschuld tot gevolg heeft? We denken graag mee over oplossingen die een koop vergemakkelijken en/of bevorderen.

Persoonlijk betrokken
De verkoop of aanschaf van een huis is niet niks. Het gaat om een flink bedrag en dat vereist een hoge betrokkenheid van de makelaar. Als een modern en actief makelaarskantoor biedt Kempen & Oberdorf die betrokkenheid dan ook. Wij vind het namelijk erg belangrijk om onze klanten door en door te kennen, en écht te begrijpen wat hun eisen en wensen zijn. Wij staan als specialist graag dicht bij de klant, ten aller tijd, van het begint tot het einde van het koop- of verkooptraject. Wij zijn dan ook van mening dat alle makelaars alle woningen, die wij in portefeuille hebben, en de mensen achter de woning kennen. Zodoende zullen alle makelaars binnen ons kantoor zich bij u komen voorstellen en de woning bekijken, alvorens de verkoop wordt opgestart. Maak meteen een afspraak!

Juridische ondersteuning en advies
TIP:
zoekt u een notaris waar u perfect en persoonlijk geholpen wordt? Palmen & Dassen Notarissen is u graag van dienst. U kunt hier naast diverse aktes ook terecht voor juridisch advies. Voor uitgebreide informatie, klik hier.

Niet verhuizen maar uw huidige woning tot droomhuis verbouwen? Informeer dan bij Van der Velde Bouwkeuringen en Advies en klik hier.