Wonen in Sittard en omgeving betekent wonen in stedelijke, maar vooral ook een groene omgeving.

Waarom Wonen in Sittard, Geleen, Stein of Born of in een van de gezellige kerkdorpen? Omdat het leven hier mooi is. Goede infrastructuur, voorzieningen en mogelijkheden dichtbij in een veilige omgeving. Bij Makelaardij Kempen en Oberdorf weten ze u alles te vertellen over de buurten, de woningen die verkocht worden en de verkoopprijzen. Loop eens binnen bij uw makelaar en laat u informeren. Dat voorkomt veel gedoe en teleurstelling achteraf, want een woning kopen doe je niet zomaar. Hier vindt u de beste koop!

In de Westelijke Mijnstreek  is efr voor ieder wat wils. Van starterswoning, bungalow of een fijn rustig plekje voor de oude dag. In deze streek is het pas echt thuiskomen! De historische binnenstad Sittard, de mooie buitenwijken maken duurzaam en veilig wonen mogelijk. Makelaardij Kempen & Oberdorf helpt u graag om dat ene mooie plekje onder de zon voor u te vinden!


Woning kopen: geen dagelijkse kost

Een woning kopen doet u niet elke dag. Het is belangrijk dat u goed voorbereid aan de slag gaat als u één van de grootste aankopen van uw leven gaat doen. Kies dan ook bewust voor een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar van Kempen & Oberdorf verdient zichzelf namelijk altijd terug en kan u alles vertellen over de mogelijkheden. En dat is vaak meer dan u denkt. Bel of mail ons en dan zal een van onze NVM makelaars contact met u opnemen. U ontdekt zo de voordelen van deze service en wellicht woont u binnenkort verantwoord in uw eigen droomhuis.

Wilt u meer weten of meteen een afspraak maken? Bel of mail meteen.